3 jaar Lintolerantie

doorLindy van Arkel

3 jaar Lintolerantie

3 jaar geleden begon ik met Lintolerantie. Als doel om mensen te helpen met hun lactose- en/of fructose intolerantie. Over een lactose intolerantie is meer bekend dan over een fructose intolerantie. Daar moet verandering in komen vond ik. Aan de hand van deze blog hoopte ik hier meer duidelijkheid over te scheppen. Bovendien maakte ik in mijn keuken steeds meer nieuwe recepten en die wilde ik niet alleen voor mezelf houden. Ik hoop dat jullie hiervan mee kunnen genieten via Lintolerantie, maar vooral op die manier weer kunnen genieten van eten zonder klachten!

Wat heeft Lintolerantie voor jou betekent? Laat het hieronder in een reactie weten.

Een hele fijne jaarwisseling voor iedereen!

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie