Blog

doorLindy van Arkel Posted nov 22, 2020

Kersteditie

Weet jij al wat je gaat eten met kerst? In het LintolerantieBLAD kersteditie staat een 4 gangen menu met recepten voor u!

Gang 1; Salade
Gang 2; Soep
Gang 3; bestaat uit 3 gerechten, waaronder een soortgelijk aan Beef Wellington
Gang 4; een echt kerstachtig dessert!

doorLindy van Arkel Posted nov 15, 2020

Een kersteditie in het LintolerantieBLAD!

Check snel; Hier! Een KERSTEDITIE met maar liefst een 4 gangenmenu, zodat u zorgeloos fructose- en lactosevrij kunt genieten tijdens kerst.

doorLindy van Arkel Posted nov 1, 2020

Geef je mening

Wat vonden jullie van het eerste voorproefje van het LintolerantieBLAD? Wij vinden het belangrijk dat jullie er wat aan hebben en horen graag jullie mening!

doorLindy van Arkel Posted okt 25, 2020

NIEUW LintolerantieBLAD

Ook zin in een lekkere lunch? Zie hier 2 heerlijke lunchrecepten, met tips! Dit eerste nummer is GRATIS! Zie hier!
Vul uw e-mailadres in, zodat wij het LintolerantieBLAD naar u kunnen verzenden (het is een E-blad).

Er komt vanaf NU maandelijks een E-blad met recepten en tips voor mensen met fructose- en/of lactose intolerantie! Het eerste nummer is gratis, daarna kost elk E-blad €1,50, een kleine bijdrage voor de moeite 🙂

doorLindy van Arkel Posted sep 27, 2020

Stroopwafels

Bij de Ekoplaza vond ik (nieuwe) stroopwafels! Het was mij bekend dat zij van het merk Billy’s Farm stroopwafels hadden, erg lekker! Nu zag ik de stroopwafels van RIT liggen, die ik bij mijn fructose intolerantie ook mag hebben. Ze zijn eeeeerrruuug lekker!

Extra TIP: Mocht je toch bij Ekoplaza zijn, vergeet dan de chocoladepasta van RIT niet om het eens te proberen! Ook lekker…

doorLindy van Arkel Posted sep 6, 2020

Kindertraktaties

Hoe gaan jullie om met een kind die intoleranties heeft? Is dit makkelijk of juist enorm moeilijk? Deel je verhaal, ik ben erg benieuwd!

Misschien helpt het om te weten dat er ook kindertraktatie in ons kookboek staan.

doorLindy van Arkel Posted aug 30, 2020

LintolerantieBLAD

Het komt er eeeeeecht aan, maar duurt iets langer dan verwacht. Heb je nog even geduld???

doorLindy van Arkel Posted aug 22, 2020

Tompouce

WAUW ik had een nieuw recept geprobeerd… Dit is toch wel een echte WAUW. Lijkt misschien heel moeilijk, maar het is zo simpel!

Kan jij nog wachten op het recept?

doorLindy van Arkel Posted aug 16, 2020

Hulp bij het kalmeren van je buik

Als ik last heb van mijn buik drink ik groene thee. Dit helpt mijn buik om te kalmeren. Ook lees ik steeds meer over Oregano. Laat ik nu altijd verse kruiden gebruiken in mijn eten… Waaronder ook vaak Oregano. Oregano is een kruid die parasieten bestrijdt in je darmen, helpt bij maagklachten, buikpijn, omgeblazen buik en krampen. Ze zeggen dat het ontstekingsremmend werkt. Een aanrader om (wilde) oregano kruiden te kopen en te gebruiken in je eten!

doorLindy van Arkel Posted aug 10, 2020

NIEUW recept

Nog niet zo lang geleden maakte ik weer een nieuw recept. Gewoon om het uit te proberen. Ik moet zeggen: HEEEEEL ERG LEKKER! Wat zeggen jullie tegen blauwe bessen cupcakes? 
*fructosearm