Blog

doorLindy van Arkel Posted mei 11, 2018

Recept tiramisu

Jaaaaaaaa Lintolerantie heeft de 600 volgers bereikt, daarom krijgen jullie allemaal het recept van de tiramisu. Geloof me jullie zullen je vingers er bij aflikken! Laat het smaken…

*Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn fructose- en lactosevrij!

Bekijk hieronder het filmpje voor het recept:

doorLindy van Arkel Posted mei 10, 2018

Goed nieuws voor alle Belgen

Heeeel goed nieuws voor alle Belgen onder ons. We vinden het ontzettend vervelend dat de verzendkosten naar België zo hoog zijn. Daarom hebben we iets anders verzonnen! Ook naar België verzenden we het boek gratis, alleen zal je het boek iets later ontvangen. We verzenden namelijk 1 keer in de 2 weken de boeken naar België. Dit is alleen voor de mensen die het kookboek in de VOORVERKOOP kopen! Ik zou zeggen: bestellen maar… We hopen dat jullie hier heel BLIJ meer zullen zijn!

De mensen die het boek besteld hebben, krijgen de verzendkosten uiteraard terug.

doorLindy van Arkel Posted mei 9, 2018

Nog een paar volgers…

Ongeveer een week geleden hebben jullie geraden dat de ingrediënten hoorde bij de TIRAMISU. Bij 600 volgers krijgen jullie het RECEPT van de tiramisu. Op dit moment heeft Lintolerantie 595 volgers… daar zouden dus nog 5 volgers bij moeten… Ga jij al watertanden van de heerlijke tiramisu? HELP ons mee om naar 600 volgers te gaan en je kunt de tiramisu gaan maken!!

doorLindy van Arkel Posted mei 8, 2018

Niet zeuren

Intoleranties? Ja die heb ik, maar dat betekent niet dat ik tegen iedereen zeg: ‘hey ik heb een fructose en lactose intolerantie blabla…’. Als ik dan van iemand een koekje aangeboden krijg zeg ik meestal: ‘nee, bedankt’. Hoe doen jullie dit?

doorLindy van Arkel Posted mei 7, 2018

Sterrestaurant

Een aantal weken geleden ging ik eten bij het sterrestaurant Aubergine. Daar heb ik mijn intoleranties doorgegeven en erbij gezegd wat ik absoluut niet kan verdragen. Aan de hand daarvan hebben ze voor mij heerlijke 6 gangen gemaakt! En ZELFS een toetje, je kan me niet blijer maken! Dit was kokos, crunchy ijs van Gin-tonic(water) en fruit dat ik kan verdragen. Ik was zeeeeer gelukkig kan ik jullie vertellen 🙂 Maar ook heb ik geen klachten gehad! Naar mijn idee kan een culinair- of sterrestaurant meer met intoleranties, hebben jullie hier ervaring mee?

doorLindy van Arkel Posted mei 6, 2018

Voorverkoop is gestart

Voor diegene die niet op ons kookboek kan wachten, deze kan al in de voorverkoop besteld worden! Ga naar Lintolerantie om dit te doen!! Wij zeggen natuurlijk DOEN DOEN DOEN 🙂 Zodra de eerste druk van het kookboek verschijnt, ontvangen DIE mensen als EERSTE het kookboek en zijn dus de EERSTE die ervan mogen GENIETEN… GRATIS VERZENDING*!

*binnen Nederland

doorLindy van Arkel Posted mei 5, 2018

Voorverkoop kookboek

Op zéér kort termijn kunnen jullie via Lintolerantie ons kookboek in de voorverkoop al bestellen! Hoe leuk is dat!!! Dit speciaal voor diegene die niet meer kunnen wachten èn daarmee sponsoren jullie ook meteen dit geweldige project 🙂 Zie hier al een recept uit het boek, hoe vinden jullie het?

doorLindy van Arkel Posted mei 4, 2018

Voorpublicatie

JAAAAAAAAAAA, wij zijn dolenthousiast om jullie de voorpublicatie van ons receptenboek Lintolerantie te laten zien!!! Klik op: Voorpublicatie Lintolerantie

doorLindy van Arkel Posted mei 3, 2018

Waar heb ik het over?

Wat is het een mooie dag vandaag! Waarom? Dat verklappen we lekker niet… Maar wel weten we dat  jullie het ook te gek gaan vinden!! Weten waar ik het over heb? Kijk op al onze media om achter de hint te komen ENNN zie een extra hint op Instagram… Weet jij waar ik het over heb? Morgen meer hierover op mijn blog!

Media:
www.lintolerantie.nl
www.facebook.com/lintolerantie
www.instagram.com/lintolerantie
www.twitter.com/lintolerantie

doorLindy van Arkel Posted mei 2, 2018

Asperges

Net heb ik deze heerlijke asperges van de boer gegeten met ei, gesmolten lactosevrije boter en ham (zonder iets van fructose). In de intolerantie app die ik gebruik staan de asperges in de gele kleur, langzaam ben ik hier wat dingen van aan het proberen. Oranje en rood zal ik ALTIJD blijven vermijden omdat ik weet dat ik bij een kleine inname van fructose enorm veel klachten zal krijgen. Je kan wel zeggen dat het proberen met ups en downs gaat. Waarom ik de asperges durf te eten? Omdat ik eerder al (verse) aspergesoep heb geprobeerd en dit ging GOED! Ik ben enorm fan van asperges en daarom vind ik dat ik dit gewoon moet proberen. Word ik er ziek van? Jammer dan, de volgende keer denk ik dan wel 2 keer na. Voor iedereen is de fructose intolerantie zo anders dus ik blijf dingen proberen en afstrepen mochten ze niet gaan… In de intolerantie app is de kleur dan ook fijn te veranderen in de geschikte kleur voor jou. De beste manier om te leren is het proberen vind ik. Hoe denken jullie daarover? Blijven jullie ook proberen?