Ondertussen zijn we over de 800 volgers heen, daar zijn wij onwijs blij mee! Bedankt allemaal.
Toch verbaast het ons hoe de verkoop van ons Lintolerantie kookboek loopt. Wij hadden op een flinke storm gehoopt, vooral ook van onze volgers. De storm was maar een heel klein briesje en we willen graag weten waarom we dat verkeerd ingeschat hebben. Wij zijn al druk bezig met het ontwikkelen van recepten voor het vervolg kookboek, maar dat heeft zo weinig zin. Daarom vragen wij u onze enquête in te vullen. Heeft u 2 minuten de tijd om onze vragen te beantwoorden?
Mail de antwoorden naar: info@lintolerantie.nl
Dit zijn de vragen:
Mama stelde mij weer de vraag: wat mis je nu echt en zou je willen eten vanavond? Uhhh daar hoefde ik niet lang over na te denken! PULLED CHICKEN daar had ik zin in… Normaal gesproken maak je dit met veel suiker, wat bij een fructose intolerantie niet kan.
Ook al leek het mij onmogelijk maar mama ging aan de slag in de keuken en ja hoor… Daar was mijn broodje pulled chicken MET BBQ-saus, dit was hemels!!! Dat zet me weer aan het denken he, voor Lintolerantie kookboek 2?
Daar staan we dan met 2 volle pagina’s in Dagblad de Limburger MET Lintolerantie 🙂 Mega trots! Hebben jullie het gezien of gelezen?
Een vrijdagavond en toen zag ik opeens een hele interessante reclame… Sprite met 2 nieuwe smaken: limoen & komkommer en limoen & cranberry. JAAA bij een fructose- en lactose intoleranties kunnen deze OOK en ze zijn lekker! Te koop bij de Albert Heijn.
Eerder blogde ik al over de ‘normale’ Sprite die ook mag, zie hier.
WAUW wat een ervaring! Gister waren wij live te zien bij Tijd voor MAX. Ik had totaal geen zenuwen maar toen we klaar stonden in de studio zat mijn hart in mijn keel… Mama vroeg net voor de aflevering: wat wil jij doen? Waarmee ze bedoelde het deeg maken of de banketbakkersroom maken. Ik antwoorden: uhh hier blijven zitten? Ik kroop snel in het keukenkastje. Maar nee ik had dit nooooit willen missen!! Het was zo onwijs gaaf! Hebben jullie gekeken? En wat vonden jullie ervan?
Heb je het gemist? Kijk dan hier de herhaling.
Morgen (donderdag 4 oktober) zijn wij bij Tijd voor MAX! Wat jullie moeten doen:
Kijk jij ook???
Deze week hebben wij een hoop interviews gepland staan. Vandaag was het tijd voor het interview met Dagblad de Limburger. Ze hadden zelfs een fotograaf bij die foto’s van ons heeft gemaakt 🙂 Meer informatie volgt als wij meer weten!
Wij komen op TELEVISIE met Lintolerantie!!! Donderdag 4 oktober zijn wij om 17.10 uur te zien op NPO 1 bij Tijd voor MAX. Wij staan dan in de keuken lekkere dingen te maken en er komt aandacht voor ons kookboek. Belangrijker nog: meer bekendheid over de fructose- en lactose intolerantie.
Zetten jullie het in de agenda? Laat maar horen of jullie gaan kijken 🙂 Wij zijn DOLENTHOUSIAST!
Zelf ijsjes maken is makkelijk en lekker maar als je dit ijsje proeft… 🙂 Dit ijsje is van het merk Bon Ice en te koop bij Ekoplaza. het is lactosevrij en fructosearm. Dit is gemaakt met rijststroop, glucosestroop (bestaat uit mais en agave), kokosolie, aardbeien (19%) en de rest van de ingrediënten die er weinig toe doen. Doordat de glucosestroop ook uit agave bestaat en aardbeien bevat is het fructosearm en niet fructosevrij. Zelf kan ik weinig fructose verdragen maar dit gaat bij mij prima!
Bedankt lieve volger, ik ben erg blij om te weten dat ik dit heeeerlijke ijsje ook verdraag!
Zie hieronder hoe de verpakking van het ijsje eruit ziet.