Blog

doorLindy van Arkel Posted mei 14, 2018

Crowdfunding

In het GEHEIM waren wij al weken bezig met een eigen crowdfundingproject voor ons kookboek. Wat hebben wij hard gewerkt de laatste maanden, nu naar de laatste bekende loodjes.

HELP ONS om ons doel te bereiken zodat wij het boek uit kunnen geven, zonder jullie is dat een stuk moeilijker  Doneer maar krijg een unieke tegenprestatie als beloning, zo hopen wij bijvoorbeeld om jullie te zien op de LINTOLERANTIEDAG! Check de link!

Link crowdfunding 

doorLindy van Arkel Posted mei 13, 2018

Aardbeienflap

Vandaag is het moederdag om mijn moeder een beetje te verwennen bakte ik appelflappen. Om zelf ook iets lekkers te kunnen eten heb ik aardbeien klein gesneden en Frusano Jam als vulling gemaakt, een beetje gedroogde glucosesiroop erop en klaaaaar daar is je aardbeienflap! Heel simpel maar lekker. Zelf kan ik 4 aardbeien verdragen, mocht jij dat niet kunnen zou je het ook met ander fruit kunnen proberen. Fijne moederdag voor alle moeders 🙂

doorLindy van Arkel Posted mei 12, 2018

Cabillaud

Sjonge jonge wat eet ik hier toch altijd geweldig! Zelfs nu ik een fructose en lactose intolerantie heb en wat houden ze goed rekening met mij. Cabillaud is een culinair restaurant. Voor mijn intoleranties zou ik dan ook een lekker wijnarrangement erbij nemen, helaas is dat verleden tijd. Maar ik denk graag in oplossingen en neem mijn eigen wijn mee (verkrijgbaar bij Fructoosje). Bij sommige restaurants rekenen ze wel kurkengeld, nou ja wat maakt het uit! Cabillaud ligt in Venlo en ik vind dit een echte aanrader! Ik heb hier amuses en 4 verrukkelijke gangen gegeten…

[metaslider id=”1993″]

doorLindy van Arkel Posted mei 11, 2018

Recept tiramisu

Jaaaaaaaa Lintolerantie heeft de 600 volgers bereikt, daarom krijgen jullie allemaal het recept van de tiramisu. Geloof me jullie zullen je vingers er bij aflikken! Laat het smaken…

*Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn fructose- en lactosevrij!

Bekijk hieronder het filmpje voor het recept:

doorLindy van Arkel Posted mei 10, 2018

Goed nieuws voor alle Belgen

Heeeel goed nieuws voor alle Belgen onder ons. We vinden het ontzettend vervelend dat de verzendkosten naar België zo hoog zijn. Daarom hebben we iets anders verzonnen! Ook naar België verzenden we het boek gratis, alleen zal je het boek iets later ontvangen. We verzenden namelijk 1 keer in de 2 weken de boeken naar België. Dit is alleen voor de mensen die het kookboek in de VOORVERKOOP kopen! Ik zou zeggen: bestellen maar… We hopen dat jullie hier heel BLIJ meer zullen zijn!

De mensen die het boek besteld hebben, krijgen de verzendkosten uiteraard terug.

doorLindy van Arkel Posted mei 9, 2018

Nog een paar volgers…

Ongeveer een week geleden hebben jullie geraden dat de ingrediënten hoorde bij de TIRAMISU. Bij 600 volgers krijgen jullie het RECEPT van de tiramisu. Op dit moment heeft Lintolerantie 595 volgers… daar zouden dus nog 5 volgers bij moeten… Ga jij al watertanden van de heerlijke tiramisu? HELP ons mee om naar 600 volgers te gaan en je kunt de tiramisu gaan maken!!

doorLindy van Arkel Posted mei 8, 2018

Niet zeuren

Intoleranties? Ja die heb ik, maar dat betekent niet dat ik tegen iedereen zeg: ‘hey ik heb een fructose en lactose intolerantie blabla…’. Als ik dan van iemand een koekje aangeboden krijg zeg ik meestal: ‘nee, bedankt’. Hoe doen jullie dit?

doorLindy van Arkel Posted mei 7, 2018

Sterrestaurant

Een aantal weken geleden ging ik eten bij het sterrestaurant Aubergine. Daar heb ik mijn intoleranties doorgegeven en erbij gezegd wat ik absoluut niet kan verdragen. Aan de hand daarvan hebben ze voor mij heerlijke 6 gangen gemaakt! En ZELFS een toetje, je kan me niet blijer maken! Dit was kokos, crunchy ijs van Gin-tonic(water) en fruit dat ik kan verdragen. Ik was zeeeeer gelukkig kan ik jullie vertellen 🙂 Maar ook heb ik geen klachten gehad! Naar mijn idee kan een culinair- of sterrestaurant meer met intoleranties, hebben jullie hier ervaring mee?

doorLindy van Arkel Posted mei 6, 2018

Voorverkoop is gestart

Voor diegene die niet op ons kookboek kan wachten, deze kan al in de voorverkoop besteld worden! Ga naar Lintolerantie om dit te doen!! Wij zeggen natuurlijk DOEN DOEN DOEN 🙂 Zodra de eerste druk van het kookboek verschijnt, ontvangen DIE mensen als EERSTE het kookboek en zijn dus de EERSTE die ervan mogen GENIETEN… GRATIS VERZENDING*!

*binnen Nederland

doorLindy van Arkel Posted mei 5, 2018

Voorverkoop kookboek

Op zéér kort termijn kunnen jullie via Lintolerantie ons kookboek in de voorverkoop al bestellen! Hoe leuk is dat!!! Dit speciaal voor diegene die niet meer kunnen wachten èn daarmee sponsoren jullie ook meteen dit geweldige project 🙂 Zie hier al een recept uit het boek, hoe vinden jullie het?