Blog

doorLindy van Arkel Posted okt 9, 2018

Dagblad de Limburger

Daar staan we dan met 2 volle pagina’s in Dagblad de Limburger MET Lintolerantie 🙂 Mega trots! Hebben jullie het gezien of gelezen?

doorLindy van Arkel Posted okt 7, 2018

Sprite met smaakje

Een vrijdagavond en toen zag ik opeens een hele interessante reclame… Sprite met 2 nieuwe smaken: limoen & komkommer en limoen & cranberry. JAAA bij een fructose- en lactose intoleranties kunnen deze OOK en ze zijn lekker! Te koop bij de Albert Heijn.
Eerder blogde ik al over de ‘normale’ Sprite die ook mag, zie hier.

doorLindy van Arkel Posted okt 5, 2018

Tijd voor MAX

WAUW wat een ervaring! Gister waren wij live te zien bij Tijd voor MAX. Ik had totaal geen zenuwen maar toen we klaar stonden in de studio zat mijn hart in mijn keel… Mama vroeg net voor de aflevering: wat wil jij doen? Waarmee ze bedoelde het deeg maken of de banketbakkersroom maken. Ik antwoorden: uhh hier blijven zitten? Ik kroop snel in het keukenkastje. Maar nee ik had dit nooooit willen missen!! Het was zo onwijs gaaf! Hebben jullie gekeken? En wat vonden jullie ervan?

Heb je het gemist? Kijk dan hier de herhaling.

 

 

doorLindy van Arkel Posted okt 3, 2018

Gaan jullie ook kijken?

Morgen (donderdag 4 oktober) zijn wij bij Tijd voor MAX! Wat jullie moeten doen:

  • Pak iets lekkers erbij van fructose- en lactosevrij om te snacken (anders krijg je honger van wat wij aan het bakken zijn in de keuken…)
  • Zet de televisie om 17.10 uur aan op NPO 1
  • En KIJKEN maar!

Kijk jij ook???

doorLindy van Arkel Posted okt 2, 2018

Interview

Deze week hebben wij een hoop interviews gepland staan. Vandaag was het tijd voor het interview met Dagblad de Limburger. Ze hadden zelfs een fotograaf bij die foto’s van ons heeft gemaakt 🙂 Meer informatie volgt als wij meer weten!

doorLindy van Arkel Posted sep 30, 2018

Tijd voor MAX

Wij komen op TELEVISIE met Lintolerantie!!! Donderdag 4 oktober zijn wij om 17.10 uur te zien op NPO 1 bij Tijd voor MAX. Wij staan dan in de keuken lekkere dingen te maken en er komt aandacht voor ons kookboek. Belangrijker nog: meer bekendheid over de fructose- en lactose intolerantie.
Zetten jullie het in de agenda? Laat maar horen of jullie gaan kijken 🙂 Wij zijn DOLENTHOUSIAST!

doorLindy van Arkel Posted sep 28, 2018

Bon Ice

Zelf ijsjes maken is makkelijk en lekker maar als je dit ijsje proeft… 🙂 Dit ijsje is van het merk Bon Ice en te koop bij Ekoplaza. het is lactosevrij en fructosearm. Dit is gemaakt met rijststroop, glucosestroop (bestaat uit mais en agave), kokosolie, aardbeien (19%) en de rest van de ingrediënten die er weinig toe doen. Doordat de glucosestroop ook uit agave bestaat en aardbeien bevat is het fructosearm en niet fructosevrij. Zelf kan ik weinig fructose verdragen maar dit gaat bij mij prima!

Bedankt lieve volger, ik ben erg blij om te weten dat ik dit heeeerlijke ijsje ook verdraag!

Zie hieronder hoe de verpakking van het ijsje eruit ziet.

 

 

doorLindy van Arkel Posted sep 25, 2018

Daar staan we dan

Na een mooi interview met magazine Vriendin staan we er in! WAUW WAUW WAUW wat gaaf!! Dan zie je jezelf gewoon staan op 4 pagina’s… We zijn er enorm TROTS op. Het verhaal dat erin staat gaat over mijn ongeluk, de nasleep, het gevolg en uiteindelijk Lintolerantie. Lieve mensen maak van iets negatiefs iets positiefs <3

 

doorLindy van Arkel Posted sep 23, 2018

Mijn lievelingsvrouw

Zie hier links mijn lievelingsvrouw ook wel mijn MAMA, geloof me het is een super woman die alles kan en vooral in de keuken! Met onze beide kwaliteiten is er een kookboek ontstaan waar wij ZOOOO ontzettend trots op zijn. Het leuke is dat wij altijd (oké, bijna altijd) op één lijn zitten! Wat vinden jullie van het Lintolerantie kookboek? Laat het hier even weten, dat zullen wij heel erg waarderen en natuurlijk heel erg bedankt!

doorLindy van Arkel Posted sep 21, 2018

Tom & Krissi’s

Na ik de zandkoekjes van Tom & Krissi’s heb ontdekt bij Fructoosje wil ik ALLES uitproberen! Daar ligt de stapel dan… Ik hoop en denk dat het smullen wordt, ook eens fijn om niet te hoeven bakken en toch iets lekkers te kunnen eten 🙂