Lieve volgers, hierbij het recept van de blauwe bessen kruimel cheesecake! Zie hier de link. Enne… geniet ervan!
De blauwe bessen kruimel cheesecake is het winnende recept! Met slechts 4% heeft dit recept het gewonnen van de chocolade cheesecake. Het recept komt zo spoedig mogelijk op de website 🙂
Het blijft erom spannen… Wordt het de chocolade cheesecake of de blauwe bessen kruimel cheesecake? Stem je mee op de Poll van Facebook?
Waarom stoppen fabrikanten suiker in ons eten? Suiker geeft textuur, voeding conserveert en het is zoet. Suiker is een smaakversterker dat is de reden dat er gebruik wordt gemaakt van suiker in onze voedingsmiddelen.
LET GOED OP! Want fabrikanten stoppen niet alleen suiker in snoep of koek. Maar ook in saus, boterhammenvlees en chips. Dus KIJK UIT! En lees altijd de ingrediëntenlijst! Naar de tabellen kijken wat veel mensen doen heeft geen zin.
Van welke cheesecake zou jij het recept willen hebben?
Van de chocolade- of blauwe bessen kruimel cheesecake? Stem op Facebook, het recept dat de meeste stemmen heeft komt op de website!
Gisteravond maakte ik mijn eigen teriyaki saus, het was zo simpel en snel klaar. Het belangrijkste nog: heerlijk. Maken jullie ook altijd je eigen sauzen?
Heb je nog een decembercadeau nodig? Laat dit kookboek dan een leuk idee zijn! 🙂 Bestel het kookboek op onze website en zet erbij of wij het voor u kunnen inpakken.
Recepten aanpassen zodat ze fructosevrij zijn heeft vaak geen zin. Dit komt omdat suiker verschillende functies heeft. Dit maakte recepten schrijven voor ons ook een echte uitdaging.
Welke functies heeft suiker:
– Zoetstof
– Smaakmaker
– Vulmiddel
– Conserveermiddel
– Gelvormer
– Stabilisator
– Kleurmiddel
– Structuur
Naast deze functies is suiker ook heel goedkoop. Daarom zijn de prijzen van suiker of koek ook goed betaalbaar en daarbij lang houdbaar.
Sjonge jonge wat houd ik van uiteten. Maar met intoleranties is het niet altijd makkelijk. Bij eetcafetjes kom ik er zelf met de medewerkers wel uit. Als ik culinair ga eten moet ik zorgen dat zij alle informatie van mij hebben over lactose en fructose. Het is zo lastig omdat fructose bij iedereen anders is. Ik heb nu een standaard mail opgesteld die ik kan mailen met de informatie. Dit werkt uitstekend en geniet ik toch van het heerlijke eten, zonder klachten! Wat doen jullie als jullie gaan uiteten?
Jeetje wat kreeg ik veel positieve reacties op mijn ‘uitprobeersel’ kaneelbroodjes. Dank jullie wel! Het kan er mooi uit zien, maar is het dan ook lekker? Uhm ONWIJS LEKKER! Een heel makkelijk en simpel recept.
Kijk hier voor het recept. Laat ze smaken 🙂