FAQ

Lintolerantie verstuurt uw bestelling via PostNL. Voor verzendingen binnen Nederland worden € verzendkosten in rekening gebracht.

Bij verzendingen vanuit Nederland naar het buitenland zijn wij genoodzaakt extra verzendkosten in rekening te brengen. Verzendingen vinden aangetekend plaats. De kosten zijn afhankelijk van het land van bestemming. De verzendkosten worden inzichtelijk tijdens het bestelproces.

Om producten te kunnen bestellen is het noodzakelijk dat wij u kennen; dat wij weten waar uw bestelling naar toe moet. Hiertoe dient u zich te registreren. Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Zie verder onze privacy verklaring.

U kunt er ook voor kiezen om u alleen te registreren voor de bestelling die u plaatst. U maakt dan geen account met wachtwoord aan.

U kunt uw bestelling niet via de webwinkel annuleren, maar als u een mail stuurt naar [email protected] met daarin het ordernummer en uw persoonlijke gegevens dan verwijderen wij uw bestelling uit ons systeem. Geen probleem. Hebt u uw aankoop reeds betaald en de producten nog niet uitgeleverd zijn boeken wij uw betaalde bedrag retour.

Direct nadat u uw bestelling geplaatst heeft ontvangt u een orderbevestiging per mail. Deze orderbevestiging is gelijk uw (mogelijk reeds betaalde) factuur. Krijgt u de orderbevestiging niet stuur dan alstublieft een mail naar [email protected] Controleer ook uw registratie. Mogelijk dat er een tikfoutje in uw mailadres geslopen is. Controleer ook uw SPAM box. Er bestaat ook een kans dat de bevestigingsmail daarin terecht gekomen is.

Na bijschrijving van het orderbedrag op onze bankrekening hebt u in de regel uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis.

De leverinsvoorwaarden worden zichtbaar in het bestelproces en zijn ook onderaan de site op te roepen.

Nee, u ontvangt niet een separate factuur van uw bestelling. Nadat u online besteld hebt ontvangt u een orderbevestiging/factuur per email. LET OP: als u per abuis een foutief niet bestaand mailadres opgegeven hebt dan ontvangt u dus niets direct na een bestelling. Controleert u dan uw accountgegevens.

Je kunt het kookboek betalen met iDeal, credit card of paypal

Category: FAQ Kookboek

Load More