Festivals en intoleranties?

doorLindy van Arkel

Festivals en intoleranties?

Ik ben iemand die heel graag naar dancefestivals gaat. Na mijn ongeluk probeerde ik dit nog steeds maar dat was geen succes… Ik moest de dag vóór en na het festival vrijhouden om bij te komen van mijn hoofdpijn en moeheid. Nu is het festivalseizoen weer begonnen en kijk ik uit naar het weekend. Dit jaar kan ik gewoon meerdere dagen gaan ipv 1 dag, waardoor hoef ik niet meer te kiezen welke dag mij het beste uitkomt. Ik heb nog wat festivals op de planning staan en ik zal je zeggen dat ik er heel erg naar uit kijk!

Lijkt het jou moeilijk om met jouw dieet naar een festival te gaan? Geen zorgen! De festivals waar ik deze zomer heen ga heb ik gemaild met de vraag of ik ivm mijn intoleranties iets kleins van eten mee mag nemen (zoals een koekje) en mijn pillen (lactase en Fructolizer) mee mag nemen. En van alle festivals heb ik een JA terug gekregen. Hoe fijn is dat, naar het festival zonder dat ik op zo’n vieze dixi-toilet moet blijven zitten na het eten, want mijn darmen reageren sinds ik mij aan mijn dieet houd enorm op fructose- en lactose.

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie