Genieten bij Terlago

doorLindy van Arkel

Genieten bij Terlago

100 keer wil ik het zeggen. Ik ben weer bij Terlago in Horst gaan eten, we hebben fantastisch gegeten. Bij de reservering gaf ik mijn intoleranties door. We namen een 5 gangen verrassingsmenu, die voor mij zou worden aangepast. Aan tafel kwamen ze voor de zekerheid vragen welke groente ik kon verdragen zodat gang 4 goed zou verlopen. Daar hielden ze goed rekening mee, ik heb liever dat ze het te vaak vragen dan te weinig. En het einde was weer ontzettend mooi! Zie de foto wat voor een lekker toetje ze speciaal voor mij hadden gemaakt (ja lactose- en fructosevrij)!

Gang 1: Carpaccio met stokbrood en een bassilucum sausje

Gang 2: Courgettesoep

Gang 3: 2 soorten vis met couscous en groente erin die ik kan verdragen

Gang 4: Ossenhaaspuntjes, kipsaté en gewokte groente van tauge, courgette en aardappelen

Gang 5: een lavataartje, zie de foto

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie