Graag jullie mening

doorLindy van Arkel

Graag jullie mening

Lieve volgers, ik ben een echte chocolade liefhebber. Mijn moeder heeft nu de smaak te pakken met onze bijzondere fructose- en lactosevrije chocolade… Ze maakt de mooiste dingen: valentijnlolly’s, paaseieren of repen chocolade met een heerlijke smaak eraan!

Nu mijn vraag aan jullie: zouden jullie zoiets willen bestellen? Laat het ons hieronder weten.
Wie weet gaan wij denken aan een kleinschalige verkoop…

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

10 comments so far

Carmen hoebersGeplaatst op12:38 pm - jan 19, 2020

Hey ja aangezien de paaseieren zo zeldzaam zijn zou ik dit wel bestellen.

AnnaGeplaatst op2:12 pm - jan 19, 2020

Jazeker zou ik wat bestellen! Veel leuker, specialer en gezonder dan uit de winkel. Groet, Anna

DaniƫlleGeplaatst op6:29 pm - jan 19, 2020

Ik heb vorige week jullie boek gekocht waar ik al super blij mee ben! Er staat zoveel lekkers in waar ik mee aan de slag kan. Ik moet er alleen nog een beetje handig in worden. Dus ja ik zou zeker weten al die lekkere en mooie dingen kopen!

SanneGeplaatst op8:22 pm - jan 19, 2020

Ik zou het ook bestellen. Het is zo moeilijk iets leuks te vinden voor de kinderen.

Geef een reactie