Klacht: 24/7 hoofdpijn en ook migraine

doorLindy van Arkel

Klacht: 24/7 hoofdpijn en ook migraine

Kan je het je voorstellen: 24/7 hoofdpijn hebben? Dat heb ik dus 3 jaar lang gehad. Ik kan je vertellen dat ik er super chagrijnig van werd… Het maakte niet uit of ik mijn rust pakte of een drukke dag had, mijn hoofdpijn was er altijd wel. Ik merkte wel dat als ik een drukke dag had gehad liep dat het altijd uit liep op migraine. Voor mijn ongeluk had ik bijna nooit hoofdpijn en ik kende het gevoel van migraine ook niet. Even naar school en daarna weer thuis blijven, wat afspreken met vrienden of naar festivals of lekker uiteten. Dat kon ik gewoon niet! Ik ben zelf heel erg van ‘stel je niet aan en pak je op’ maar ik wist dat ik mijn klachten dan ging verergeren. Iedereen zei dat ik moest luisteren naar mijn lichaam maar hoe doe ik dat? Altijd ging ik een stapje te ver, moet ik dan helemaal niks doen?  De afgelopen jaren heb ik wel geleerd hoe dat moet maar zolang ik mij aan mijn dieet houd gaat het allemaal goed.

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie