Klacht: buikpijn/opgeblazen buik

doorLindy van Arkel

Klacht: buikpijn/opgeblazen buik

Na het ongeluk had ik altijd maar buikpijn, het hield gewoon niet op. Vooral in de avonden had ik hier last van. Ik koppelde het maar aan de stress die ik had door mijn moeheid of drukte op school, die zich uitte op deze manier als ik de avond rust pakte. Ondertussen ben ik er wel achter dat de fructose en lactose zich de gehele dag maar ophoopte en ik in de avond veeeelte veel ‘vergif’ had binnen gekregen. Mijn buik ging dan hoorbaar rommelen, ik kreeg buikkrampen, ik moest rennen naar de wc en mijn buik zette zich enorm uit. Ik heb gemerkt dat als ik te veel fructose binnen krijg ik een opgeblazen buik krijg, die voelt dan zo maar ziet er dan ook zo uit. Je moet je voorstellen dat ik dan 9 maanden zwanger lijk zo zet mijn buik dan uit.

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

3 comments so far

SaskiaGeplaatst op6:47 pm - jun 21, 2018

Ik kan mij hier goed bij vinden, ik heb precies het zelfde.
Maar heb er ook last van als ik ga wandelen, dan zet mijn buik, maag erg op. Of er een ballon word opgeblazen.

SaskiaGeplaatst op3:44 pm - jun 22, 2018

Hoi,

Ja nog al. Heb jij daar ook last van?
Hoe ervaar jij het?

Groetjes Saskia

Geef een reactie