Magnum met pillen

doorLindy van Arkel

Magnum met pillen

Als ik ergens gek op ben is het wel een magnum… Aangezien ik nu het proberen ben of de Fructolizer pillen van Fructoosje en de lactase pillen van de DM werken, dacht ik: ik ga tot het uiterste om dit te testen. Geloof me ik was DOODSBANG om dit te proberen!! Toch gaf het papiertje om het ijsje mij wat moed, tja: ‘DARE TO GO’. Ik nam 2 pillen van elk zoals je ziet op de foto.  Uiteindelijk heb ik een HALVE MAGNUM gegeten want ik vond het risico erg groot omdat ik nog niet veel goede ervaringen heb gehad met pillen die helpen bij mijn fructose en lactose intolerantie. Ik zal jullie vertellen dat de hele avond mijn buik flink rommelde en dat was goed hoorbaar. MAAR geen buikpijn, niet misselijk, niet direct naar de wc of winderig geweest. Het was dus de moeite waard! Maar een hele magnum zou ik niet snel durven…

Zoals de magnum zegt durf te gaan!

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie