Mokkataart door volger

doorLindy van Arkel

Mokkataart door volger

Een van mijn volgers won het mokkataart recept van Lintolerantie. Ze heeft de taart gemaakt en zie het resultaat op de foto. Ik heb haar flink wat complimenten gegeven want ik vind de taart er prachtig uitzien! Lees hieronder haar verhaal over de mokkataart:

Dit was de eerste keer dat ik een taart had gemaakt, dus het koste me wel even wat tijd om alles goed te bereiden. Achteraf was het een piece of cake (ofja taart natuurlijk). Een goede voorbereiding is halve werk dus ook dit scheelt je tijd en chaos. De taart zelf en de mokkavulling zijn simpel te bereiden. De mokkacreme is wat lastiger maar ook dit smaakte heerlijk! De taart is gemaakt voor de verjaardag van mijn vriend en is dus ook goed getest op de verjaardag. Ik heb alleen maar goede reacties gehad op de taart. Zelf natuurlijk ook gesnoept en ik zeg “HEERLIJK!!”. Stiekem nog een stukje achtergehouden dan had ik de dag erna ook nog een stukje. Kortom ik ben helemaal blij met dit recept. Alles was stap voor stap beschreven en koken is lezen dus dan moet het goedkomen en als ik de foto(‘s) zie mag ik best tevreden zijn op mijn eerste taart ooit 🙂

Bedankt lieve volger dat je dit met ons wilde delen!

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie