Over mij

Graag stel ik mij eerst eens voor, mijn naam is Lindy en ik ben geboren in 1994. Sinds de zomer van 2017 ben ik bekend met een lactose- en fructose intolerantie. Dan zult u zich afvragen of ik hier altijd last van heb gehad?! Nou nee, eigenlijk niet. Na een ongeluk in 2014 kreeg mijn gezondheid een vervelende wending, niet alleen had ik te kampen met een whiplash er ontstonden ook vage klachten. Klachten zoals: 24/7 hoofdpijn, 24/7 extreme moeheid, migraineaanvallen, buikpijn, opgeblazen buik, lastige en onvoorspelbare stoelgang, stemmingswisselingen, misselijk en benauwd zijn. Nu blijkt dat je lichaam anders kan gaan functioneren door bijvoorbeeld een klap van een ongeluk. Intoleranties worden vastgesteld door middel van een blaastest in het ziekenhuis. Intoleranties zijn niet makkelijk want wat mag je nu wel of niet eten? In de afgelopen maanden heb ik veel ontdekt in wat voor mij wel en niet werkt. Helaas heb ik bij een kleine inname van suiker(s) al veel last van mijn fructose intolerantie.

Gelukkig heb ik een moeder die getalenteerd is in de keuken, de meest goddelijke recepten kan schrijven en maken en daarbij ook nog eens diëtist is. De intoleranties maken de uitdaging in de keuken een stuk groter, bij ons thuis is het dan ook meestal in de keuken te doen.

Op deze website hoop ik mijn kennis van de intoleranties en het eten zonder suiker te kunnen delen met jullie, waarbij ook mijn dagelijkse eetpatroon te zien is.