Poké bowl

doorLindy van Arkel

Poké bowl

Gister was ik in Rotterdam en kwamen wij het leuke Fenix Food Factory tegen! Ik vond het een beetje op de markthal lijken maar dan veel hipper. Overal kon je wat eten halen, net waar je zin in had. Ik vind alles lekker dus ik moet wel selectief kijken naar wat ik zou kunnen eten met mijn intoleranties… Ik houd enorm van sushi en toen ik de poké bowl zag staan dacht ik: JA dat wil ik! Ik ben naar de mensen gelopen die dit maakte en heb geïnformeerd welke ingrediënten erin zaten ivm mijn fructose- en lactose intolerantie. Zelf weet ik heel goed wat ik wel en niet kan verdragen dus de mevrouw vroeg of ik mango mocht, waarop ik nee antwoorden. De mevrouw vroeg meteen wat ze anders kon doen dan mango en zei dat ze nog aardbeien had. Nou zei ik: ik kan 4 aardbeien verdragen! Natuurlijk is het sausje het moeilijkst maar deze mevrouw ging speciaal een sausje voor mij maken. Hoe tof is dat! Ik vond de poké bowl heerlijk en ik heb haar bij weggaan nog eens enorm bedankt. Sommige mensen kunnen zo enorm meedenken en ja dat mag gewaardeerd worden! 🙂

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie