Stroopwafel caramelcake

Ingrediënten 

  • Maak het beslag van de cupcake uit het Lintolerantie kookboek
  • Maak caramelsaus uit het Lintolerantie kookboek en gebruik 6 eetlepels in het recept
  • Koop de Billy’s Farm tarwestroopwafels, voor het recept 200 gram stroopwafels

    Zet de oven op 160 graden. Maak het beslag van de cupcakes. Snijd de stroopwafels in kleine stukjes, meng dit door het beslag heen, net als de caramelsaus. Vet het cakeblik in en schenk het beslag in het blik. Zet de cake in de voorverwarmde oven voor 45-60 minuten. Prik met een sateprikker in de cake om te kijken of het gaar is. Als er nog beslag aan blijft plakken is het nog niet klaar. Mocht de cake bovenop donker worden, leg er dan aluminiumfolie op. Laat de cake 10 minuten afkoelen in het blik. Daarna kan je de cake storten, het lekkerste om afgekoeld te eten.