Scooterongeluk deel 2

doorLindy van Arkel

Scooterongeluk deel 2

Ondanks zichtbare schade aan mijn lichaam, zoals een voorbeeld op de foto… Was ik volgens mijn ouders na het ongeluk niet meer mezelf. Chagrijnig, veel overgeven, buikpijn en nergens zin in. Ondanks dat ging ik door met school. Wat ik later ook op moest geven omdat dit gewoon weg niet haalbaar was in mijn situatie. Werken en mijn sociaal leven stond op een laag pitje. Wat mij vaak ook verdrietig maakte want daar genoot ik juist zo van.

Twee keer in de week had ik fysio therapie. Wat tevens niet het juiste resultaat opleverde. Na 3 jaar niet mezelf geweest te zijn, drong mijn moeder aan om te kijken naar mijn voedingspatroon met een internist. Testen voor intoleranties volgde met het resultaat: een fructose- en lactose intolerantie.

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie