Scooterongeluk deel 3

Lindy Van ArkeldoorLindy van Arkel

Scooterongeluk deel 3

Toen ik bekend was met de fructose- en lactose intolerantie kon ik een heleboel verklaren. Klachten die ik had en niet te verklaren waren, waren klachten die bij mijn intoleranties hoorde… Zie je wel: ik stelde me niet aan! Dacht ik nog.
Laat het duidelijk zijn dat ik deze klachten nooit had vóór het ongeluk.

Ik heb met redelijk wat doktoren en fysio therapeuten gepraat en ja de klap van het ongeluk zal de trigger zijn geweest van mijn intoleranties. De uitleg die ik erbij kreeg was: bij een klap zoals een ongeluk reset je lichaam zichzelf. En kunnen sommige knopjes die uit stonden op aan springen. Die pech had ik dus. Waarbij ik de vraag stelde: als ik nog een ongeluk krijg, zet die hem dan weer uit?! Niet grappig natuurlijk… Maar wel iets wat ik graag zou willen!

Hebben jullie je hele leven al klachten van je intolerantie(s)? Of ook pas op latere leeftijd door bijvoorbeeld een ongeluk?

Over de auteur

Lindy Van Arkel

Lindy van Arkel administrator

    Geef een reactie