Scooterongeluk deel 3

doorLindy van Arkel

Scooterongeluk deel 3

Toen ik bekend was met de fructose- en lactose intolerantie kon ik een heleboel verklaren. Klachten die ik had en niet te verklaren waren, waren klachten die bij mijn intoleranties hoorde… Zie je wel: ik stelde me niet aan! Dacht ik nog.
Laat het duidelijk zijn dat ik deze klachten nooit had vóór het ongeluk.

Ik heb met redelijk wat doktoren en fysio therapeuten gepraat en ja de klap van het ongeluk zal de trigger zijn geweest van mijn intoleranties. De uitleg die ik erbij kreeg was: bij een klap zoals een ongeluk reset je lichaam zichzelf. En kunnen sommige knopjes die uit stonden op aan springen. Die pech had ik dus. Waarbij ik de vraag stelde: als ik nog een ongeluk krijg, zet die hem dan weer uit?! Niet grappig natuurlijk… Maar wel iets wat ik graag zou willen!

Hebben jullie je hele leven al klachten van je intolerantie(s)? Of ook pas op latere leeftijd door bijvoorbeeld een ongeluk?

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

2 comments so far

Nele D’hontGeplaatst op8:55 am - feb 24, 2020

Beste,
Ik hang hier zowat aan mijn gsmscherm ‘geplakt’ en herken zo verschrikkelijk veel van mezelf in jou verhaal.
Op mijn 16de heb ik een zwaar ongeluk gehad en had ik een zeer zware whiplash. Ik lag 15 dagen in tractie in het ziekenhuis. Ik kan me niet herinneren of het kort erna was of enkele jaren later maar ik kreeg ook constant buikpijn, prikkelbaar, geen eetlust… na heel lang zoeken en de blaastest te hebben gedaan kom ik ook uit bij : lactose, fructose en sucrose intolerantie Dit zou dus het gevolg kunnen zijn van mijn ongeluk???? Hoe zot is dat????
Ik zal zeker jou pagina blijven volgen en hopelijk kan ik dan iets meer eten dan nu het geval is. Veel grtz Nele

Geef een reactie