Vroeger vond ik koken al leuk

doorLindy van Arkel

Vroeger vond ik koken al leuk

Mijn moeder is kok en kan enorm lekker en gevarieerd koken! Interesse in koken had ik dan ook niet toen ik thuis woonde… Af en toe iets bakken met mijn moeder samen vond ik dan wel leuk. Sinds mijn intoleranties ‘moest’ ik wel dingen bakken en rekening houden met mijn intoleranties. Sinds mijn intoleranties voelde het bakken voor mij als een uitdaging! Toen ben ik het bakken echt leuk gaan vinden. Vaak sta ik in de avonden nog iets lekkers te bakken.

Sinds ik ben gaan samen wonen met mijn vriend, moet er natuurlijk elke avond weer iets lekkers op tafel komen. Nu ik elke dag kook, vind ik het heerlijk ontspannen, maar ook ontzettend leuk! Dus mijn vriend komt nauwelijks tot niet in de keuken, dat is mijn terrein 🙂

Ooowjaa aan de foto te zien vond ik het koken vroeger wel al leuk, vooral het spetteren haha.

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie