Weer een lekker drankje

doorLindy van Arkel

Weer een lekker drankje

Weer een hele goeie tip van een volger! De zero Fanta met de smaak strawberry & kiwi… Gezoet met cyclamaat, acesulfaam-K en aspartaam. Sla ze snel in want deze smaak is een limited edition. Ik vind het zo lekker dat ik Fanta gemaild heb om te vragen of ze het niet in het assortiment kunnen houden ivm een fructose intolerantie, wat steeds meer een opkomend probleem is, dus wie weet… Willen jullie dit ook doen? Hoe meer mensen dit aangeven hoe beter lijkt mij! Dit kan via de Facebook van Fanta zelf, stuur ze dan een chat bericht.

Door deze tip zag ik ook de zero Fanta met de smaak Pomelo, met als zoetstoffen: aspartaam, acesulfame-K. Er zit wel 3,4% pomelosap in maar dit vind ik de moeite om het te proberen! Na de eerste paar slokken van beide Fanta smaken denk ik YES, weer iets zoets dat ik kan drinken. Zelf heb ik beide smaken gekocht bij de Jan Linders.

Ennnn mocht je tegen de sinaasappelsap uit sapconcentraat kunnen die zich 6% bevindt in de ‘normale’ Fanta zero dan mag die ook!

 

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie