Wie inspireert jou?

doorLindy van Arkel

Wie inspireert jou?

De eigenschappen: doorzetter en leergierig zijn passen 100% bij mij. Toen ik te horen kreeg dat ik een fructose- en lactose intolerant was, baalde ik als een stekker! Mijn moeder liet zien dat je alsnog heerlijke baksels en gerechten kon maken, maar dan fructose- en lactosevrij. Ik begon het in de keuken staan steeds meer als uitdaging te zien. Mijn moeder inspireerde mij om niet op te geven. Ook al mislukte er heel veel recepten in het begin, ik bleef doorzetten en ik wilde dat het uiteindelijk lukte! Ondertussen ben ik al een aantal jaar bekend met mijn intoleranties en draai ik mijn hand er niet meer voor om. Het is juist mijn favoriete hobby geworden en ik geniet enorm om met mijn moeder in de keuken te staan!

Wie inspireert jou?

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie