Zelf ijs maken

doorLindy van Arkel

Zelf ijs maken

Wat is het warm, mij hoor je niet klagen want ik vind het heerlijk! Vooral als ik dan ijs kan eten… Gelukkig heb ik een moeder die daar een recept op verzint. Voor iedereen die het Lintolerantie kookboek heeft besteld zal 2 ijsrecepten vinden (sorbetijs en roomijs), wat een geluk maar nog even geduld!

Bij ons draait de ijsmachine al, heerlijke bosvruchtensorbet. Kon ik jullie maar een hapje door dit beeldscherm geven he 🙂

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

1 comment so far

Christel van der CammenGeplaatst op9:50 pm - jul 26, 2018

hoi,

Ik heb jullie kookboek al besteld, aangezien bij ons zoontje van 4 twee maanden geleden fructose intolerantie is vastgesteld naast zijn lactose intolerantie. Nu zijn we net terug van 2 weken Zuid-Frankrijk en voor ons zoontje was dat dus 2 weken erg warm weer zonder ijs. Terug in Nederland wil ik graag ijsjes voor hem gaan maken, kan je niet een tipje van de sluier geven en Ă©Ă©n recept mailen aan alle kopers van het boek?

Ik hoor het graag!

Groetjes,

Christel

Geef een reactie