Zoetekauw met intoleranties

doorLindy van Arkel

Zoetekauw met intoleranties

Sinds ik weet dat ik een fructose- en lactose-intolerantie heb, dacht ik: “Balen… en mijn gebak dan?” Ik ben een echte zoetekauw en miste met mijn dieet een lekker koekje, een stuk taart of een lekkere bonbon. Gelukkig is mijn moeder erg getalenteerd in de keuken, dus samen moesten we dit wel op kunnen lossen! En ja hoor, daar kwamen de eerste aangepaste recepten al! Opeens waren het al 40 recepten die opliepen tot meer dan 100 recepten. Zonde om die kennis voor mijzelf te houden, terwijl we met dit boek zoveel mensen met intoleranties lekker kunnen laten eten en genieten. Voortaan eet jij op een verjaardag ook weer lekker een stuk taart mee! Wil jij dit ook? Koop ons kookboek dan hier in de voorverkoop.

Over de auteur

Lindy van Arkel administrator

Geef een reactie